Wie we zijn

We zijn een team van ervaren adviseurs en onderzoekers met een achtergrond in de bedrijfskunde, gedragswetenschappen of kennistechnologie en komen ondermeer voort uit Triam Kennismanagement en Cap Gemini. We vormen een vrijplaats voor andersdenkenden over organisaties. We beschouwen al ruim 10 jaar het als onze missie om kennisintensieve organisaties slimmer én mooier te maken: slimmer werken & mooier werken.


Wij prikkelen, inspireren, overdragen, helpen, lachen & leren


KULTIFA beoogt de kennisproductiviteit van organisaties te vergroten. We doen dit door organisaties te helpen om de functie van kennis in en tussen organisaties beter te benutten. We adviseren over strategisch en operationeel kennismanagement, door aandacht voor kennisbeleid, kennisprocessen zoals kennisdeling en kennisontwikkeling en de cruciale kennisdomeinen voor de organisatie en medewerkers.

CIMG0961.JPGGJ.jpgIrene.jpgVerstoepLimMarcel3

 

Factsheets & brochures

i    Bekijk hier de KULTIFA-factsheet (brochure)

i    Bekijk hier onze bedrijfspresentatie (PowerPoint)

i    Bekijk hier onze visie op kennisintensieve arbeid en prestatieverbetering binnen kennisintensieve organisaties (PowerPoint)

i    Bekijk hier onze visie op en dienstverlening kennismanagement (KM) (PowerPoint)

i    T KULTIFA-BOEKJE
In het kort over de tien succesfactoren voor kennisintensieve arbeid en professionaliteit (KULTIFA, 2008). GRATIS te down loadenMeer informatie

 

Betekenis van KULTIFA
(in woord of hieronder in een filmpje)

default.jpg 
Onze samenwerking met anderen

Werkwijze (methoden & technieken & tools)What was your performance today? And your company´s?